Om mig

"Den primære drivkraft for mig er at skabe og se tingene gro"

Udover at udvikle din webløsning, kan jeg også hjælpe dig med at planlægge din online marketingsstrategi og føre den ud i livet.

"Et af målene med mine løsninger er at jeg skal være overflødig når løsningen er lavet"

Som udvikler har jeg del at et netværk af personer og firmaer. En grafiker, webdesignere, forhandlere mm, som samarbejder på tværs. Særligt har jeg et tæt samarbejde ned Nicolai Sørensen fra Sortsjov som jeg udvikler mange af mine løsninger med. Nicolai er ud over at være uddannet grafiker også en dygtig webdesigner og fotograf. Min tekniske indsigt og hans forståelse for design og grafiske virkemidler komplementerer hinanden på fineste vis.

Baggrund og uddannelse

Min baggrund som systemudvikler har base i min datamatikeruddannelse fra CBS 2002. Udover at jeg har min datamatikeruddannelse, så har jeg en naturvidenskabelig baggrund fra landbohøjskolen. En af de ting jeg tog med mig fra landbohøjskolen var metodefagene, som danner en forståelse for rammerne omkring et projektarbejde. En viden jeg har haft stor glæde af, dels under min datamatiker uddannelse, og siden i mit praktiske virke som systemudvikler.

I 2004- 2005 tog jeg en uddannelse som udvikler af det dansk skabte microsoft ERP system Axapta. Ud over undervisning i udvikling og programmering, indeholdt Axaptaudvikleruddannelsen også regnskabsuddannelse fra HIB. Efter uddannelsen har jeg arbejdet med Axaptaudvikling hos Telia, statens biltilsyn, dansk forsikring mm. Da jeg fik øje på Drupal i 2008 og samtidig er en stor tilhænger af opensource tanken, begyndte jeg på egen hånd at beskæftige mig med drupals platform.

2013 startede jeg min karriere som freelancer/selvstændig indefor drupaludvikling.. Det blev hurtigt klart for mig at online markedsføring har vital betydning for succesen af forretningsløsninger på internettet. Derfor tog jeg I 2013 et 3 måneders kursus i online marketing hos Rovsing Management Group(nu Rovsing Business Academy). Jeg har siden med stor nytte brugt de værktøjer jeg fik der. Kombineret med de mange muligheder drupal stiller til rådighed på den front, behøver der ikke at være langt fra tanke tll handling. Selv om jeg ikke har nogen baggrund som designer/grafiker, Lavede jeg selv alt layout, design og grafiske elementer i den spæde start, og gør det stadig til en vis grad. Selvom jeg efterhånden har udviklet en god sans for den designmæssige side af sagen, overdrager jeg det nu i højere grad til samarbejdspartnere der har den rette faglige baggrund og erfaring.